KAKVO GOV..

Giggs je suprugu varao s bratovom ženom?!

06.06.2011 u 17:49

Bionic
Reading

Velški reprezentativac i igrač Manchester Uniteda Ryan Giggs, nakon brojnih pohvala koje je dobio za svoju nogometnu genijalnost i dugovječnost, posljednjih je dana u središtu pozornosti, ali zbog ljubavnih afera

Iako su mu uoči finala nogometne Lige prvaka s Barcelonom htjeli napakostiti otkrivanjem afere s bivšom stanarkom Big Brother kuće Imogen Thomas, nova otkrića engleskih novinara stvaraju kudikamo ružniju sliku o velškom nogometašu Ryanu Giggsu.

Prema pisanju News of the Worlda, a koji se pozivaju na izjavu stanovite Natashine prijateljice, Ryan Giggs je posljednjih osam godina svoju suprugu Stacey varao s Natashom, ženom svoga brata Rhodrija.

'Imam veliku tajnu koju skrivam već godinama. No, jednostavno to više ne mogu trpjeti i lagati svima. To je najveća izdaja. Ryan nikad prema meni nije bio romantičan ili mi rekao da me voli, ali stalno je imao potrebu za seksom', izjadala se Rhodrijeva žena prijateljicama, a one pak novinarima tabloida.

Ona tvrdi da se sa zvijezdom Uniteda družila po hotelima i stanovima koje je pokazivala klijentima jer bavila se prodajom nekretnina. Posljednju 'akciju' imali su 9. travnja, a prvi su se put sreli u ljeto 2003. godine u klubu Sugar Lounge, dok nogometaš još nije bio u braku, ali je njegova partnerica Stacey bila u drugom stanju.

Imat će Ryan puno posla ovog ljeta. Osim 'obrađivanja ' supruge Stancy, sada će morati razgovarati i s bratom. Neće mu biti lako.