I ZA KOJI NOVAC

Genijalni Urugvajac otkrio kada bi mogao otići iz Barcelone

04.12.2015 u 09:25

Bionic
Reading

Urugvajski reprezentativac i napadač Barcelone Luis Suarez, koji se odlično snašao u dresu katalonskog diva te zabija iz utakmice u utakmicu, potvrdio je da se osjeća izuzetno sretno i ispunjeno

Luis Suarez u dresu Barcelone - briljira. Svoju je klasu dokazao još prošle sezone, iako zbog ugriza Talijana Giorgija Chiellinija na SP-u nije smio igrati do listopada, vrlo brzo se uklopio u momčad, u kojoj su Messi i Neymar nedodirljivi.

Međutim, Suarez se uspio ugurati među nedodrljive, a u 43 utakmice zabio je 25 golova.

Naravno, ove sezone uslijedila je eksplozija. U 12 prvenstvenih utakmica zabio je jednako toliko golova, odnosno čak 18 u 20 utakmica u svim natjecanjima. Što znači da je - sretan.

'Ne bih napustio Barcelonu ni za trostruko veći novac. Za mene je nemoguće da odem u skorije vrijeme', izjavio je Suarez te nastavio.

'Cijeli sam život radio da bih stigao do ovog kluba, gdje sam uvijek sanjao doći. Želim igrati u njemu što je dulje moguće, moja obitelj je sretna i poznajem grad kao svoj džep. Ne mogu garantirati da ću iz Barcelone otići u mirovinu, ali ću ovdje biti dugo.'

Suarez ima ugovor s Barcelonom do 2019. godine, a nakon ovakvih riječi taj bi rok mogao biti još nešto dulji.