fotka za uspomenu

Genijalan potez čelnika Zadra nakon što se pet tisuća navijača probilo u dvoranu i proslavilo naslov prvaka; svi su dobili poziv za cijepljenje, ali ne bilo kakav

10.06.2021 u 15:21

Bionic
Reading

Peta odlučujuća utakmica završnice košarkaške HT Premijer lige između Zadra i Splita, kada je u dvoranu pušteno oko pet tisuća navijača usprkos zabrani, podigla je dosta prašine

Kao što je poznato Zadar je nakon drame u petoj odlučujućoj utakmici lako nadigrao Split te tako osvojio naslov prvaka Hrvatske, prvi nakon punih 13 godina.

Slavilo se u dvorani, slavilo se do jutarnjih sati na ulicama Zadra, a tisuće navijača baš nitko nije mogao zaustaviti u proslavi. Sve je krenulo špalirom s poluotoka do dvorane na Višnjiku, a tisuće navijača ipak je pušteno u dvoranu usprkos zabrani epidemiloga. Svi su bili svjesni rizika, ali euforija je bila na vrhuncu...

No, danima nakon te utakmice čelnici kluba došli su na genijalnu ideju pa je tako KK Zadar putem svih kanala pozvao sve svoje navijače da se cijepe kako bi se što prije mogli vratiti na tribine.

'U subotu smo vidjeli koliko nam je svima nedostajala košarka i puna dvorana, a nama je posebno falio vaš huk s tribina!

Pandemija COVID-19 svima je promijenila život u zadnjih godinu i pol dana, ali bliži se svijetlo na kraju tunela, a najsigurniji put ka tome je da se što veći broj ljudi cijepi. To će omogućiti i povratak navijača na svoja mjesta u Krešinom domu.

Pripreme igrača za novu košarkašku sezonu počinju u kolovozu, a pripreme navijača i prijatelja kluba već od subote, 12. lipnja i to cijepljenjem na Višnjiku.

I dalje moramo biti odgovorni kako bi zajedno nastavili uživati u košarci i svakodnevnom druženju.

Zato pozivamo sve navijače da podrže ovu akciju i da se dođu cijepiti na Višnjik, počevši od subote, 12. lipnja. 2021. godine. i da time osiguraju mjesto na tribinama za iduću sezonu, ali i sačuvaju sebe i svoje bližnje od širenja pandemije.

U sklopu prostora za cijepljenje, svi koji prime cjepivo imat će jedinstvenu priliku slikati se s trofejom prvaka Hrvatske!

Trofejom kojeg se u Zadru čekalo punih 13 godina', piše u priopćenju.

Apel KK ZADAR

TERMINI CIJEPLJENJA I SLIKANJA

  • SUBOTA, 12. lipnja    7,30 – 13 sati
  • PON. 14. lipnja – PET 18. lipnja  7,30 – 12,30  i 15,00 – 20,00 sati

Dođite, cijepite se i slikajte se za dragu uspomenu, trofej prvaka Hrvatske vas čeka!!!

  • +29
Navijači Zadra na utakmici finala PH, KK Zadar - KK Split Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX