ZVIJEZDA JE ROĐENA

Genijalac protiv kojeg igrači Reala nisu mogli – ništa!

08.03.2015 u 09:53

Bionic
Reading

Mladi Iñaki Williams odigrao je fantastičnu utakmicu u dresu Athletica koji je na San Memesu svladao Real, najavivši tako veliku karijeru...

Rođen u Španjolskoj, gansko-liberijskih korijena 20-godišnji Iñaki prošao je Athleticovu školu nogometa i postao miljenik baskijskih navijača. Svoj veliki potencijal potvrdio je briljantnom igrom u nezaboravnoj pobjedi protiv Real Madrida.

Možda je Aduriz bio taj koji je glavom zabio pobjednički pogodak, no nastup Iñakija Williamsa ono je o čemu se najviše priča nakon utakmice. Ovaj napadač držao je cijelu lijevu stranu Athletica, odigravši u obrani disciplinirano, bez ijedne pogreške, a ofenzivci Reala protiv njega nisu mogli baš ništa.

Iñaki je također vukao opasne kontre i bio prava napast kad bi se sjurio prema golu 'kraljevskog kluba', pokazavši zavidnu tehniku, brzinu, disciplinu u igri i što je najvažnije – inteligenciju.

Nema sumnje da će za ovog mladog nogometaša početi stizati ponude Athleticu već ovog ljeta, no baskijski klub sigurno neće žuriti s prodajom...