ALKOHOL JE JAČI

Gazza ne prestaje: Šest piva u sebe u 20 minuta

27.09.2009 u 12:48

Bionic
Reading

Nekada veliki nogometaš, a danas veliki alkoholičar. To je surova realnost Paula Gascoignea kojeg već godinama svi prijatelji nagovaraju da prestane piti, no Gazza se još jednom oglušio popivši čak šest piva u 20 minuta, odnosno 40 u jednoj svojoj cjelodnevnoj pijanki

Dotučen smrću svog drugog oca Bobbyja Robsona te činjenicom da mu majka boluje od raka, nekada proslavljeni nogometaš Paul Gascoigne započeo je svoju pijanku u jednom londonskom hotelu već u 11 sati ujutro i do kraja dana je popio 40 piva, od čega čak šest u roku 20 minuta.

Njegovoj pijanki svjedočila je i njegova prijateljica Jade Freeman, koja je kazala da se Gazza odlučio predati i da mu je dosta života:

'On živi na nekom drugom planetu. Ako ne krene na rehabilitaciju, umrijet će za 18 mjeseci. Njegovo će se tijelo uskoro predati i grozno ga je vidjeti ovakvog.'

Gascoigneova prijateljica tvrdi da joj je nekadašnji engleski reprezentativac kazao da želi umrijeti.

'Pustio je Phila Collinsa i kazao da ga on uvijek podsjeti na Bobbyja Robsona koji mu je bio kao drugi otac te je počeo plakati, tvrdeći da će ga svi napustiti. Onda je popio šest piva u 20 minuta. Pio ih je kao da je to voda. Rekla sam mu da uspori, no odgovorio je da ga nije briga jer želi umrijeti, tvrdeći da će, nakon što mu majka premine, ionako ostati sam. Bojim se da je odlučio učiniti sve da umre', kazala je Freeman.