utorak, 21 sat

Gavranović uoči još jednog povijesnog okršaja u Milanu: Svjesni smo što ova utakmica znači za nas

25.11.2019 u 09:37

Bionic
Reading

Pred zagrebačkim Dinamom ovog je utorka (21 sat), utakmica petog kola C skupine Lige prvaka, a 'modri' su gosti Atalante. Ali ne u Bergamu, već na milanskom San Siru

Dinamo je ove sezone sudionik Lige prvaka, a prvi suparnik 'modrih' bila je Atalanta. I protiv talijanske momčadi, koja je prošle sezone bila jedno od najugodnijih iznenađenje Serie A, Dinamo je upisao veliku pobjedu 4:0, uz partiju dostojnu razine natjecanja.

Marin Leovac načeo je Talijane, a onda je Mislav Oršić 'hat-trickom' okrunio sjajnu maksimirsku večer.

Naravno, s tim optimizmom, jer Dinamo je i nakon te utakmice nastavio igrati dobro, 'modri' su ovog ponedjeljka krenuli prema Italiji, a pred novinarima je uoči puta bio švicarski reprezentativac i napadač u momčadi Nenada Bjelice - Mario Gavranović, koji u ovom natjecanju još nije zabio.

Nije se Gavranović baš ni naigrao u skupini Lige prvaka, jer dugo se oporavljao od ozljede, pa mu je trener dozirao minutažu. No, ako je dobije u utorak, zna što mu je raditi. Međutim, ono što je zanimljivo, ovu utakmicu doživljaja kao i svaku drugu.

'Za ovu smo se utakmicu spremali kao i za svaku drugu utakmicu. U prvoj utakmici protiv Atalante imali smo puno šansi, koje smo znali i iskoristiti. Istina, ovo će biti teška utakmica, ali spremni smo odigrati dobro, a onda da izvučemo i povoljan rezultat', rekao je Gavranović.

Svjesni su igrači da im ova utakmica može osigurati novo 'proljeće u Europi'.

'Svi mi igrači znamo koliko je ovo važna utakmica za klub, ali i za nas igrače. Jer još jednom igrati europsko proljeće bila bi velika stvar. I mogu samo obećati, bit ćemo spremni kada utakmica krene', zaključio je Gavranović.

  • +34
Dinamo - Hajduk, 22.11.2019., 16. kolo Hrvatski Telekom Prve lige Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX