KAD TE EMOCIJE PONESU

Gavranović napravio ono što je i najavio te se sigurno još više zamjerio navijačima Rijeke

02.09.2018 u 22:07

Bionic
Reading

Mario Gavranović zabio je pogodak Rijeci na Maksimiru i taj je pogodak emotivno proslavio što će mu zasigurno zamjeriti navijači kluba s Rujevice čiji je dres nekada nosio

Švicarski napadač je za Rijeku igrao dvije godine, od veljače 2016. do siječnja 2018. i u tome je razdoblju u 80 nastupa zabio 40 golova. No ljubav koju je stekao kod navijača momčadi s Rujevice izgubio je potpisom za Dinamo iako nikada nije skrivao da je navijač 'maksimirskog' kluba.

Nakon toga Gavranović je na Rujevici dočekan sa zvižducima, a on sam je do kraja definitvno urušio simpatije kod Riječana kada je kao Dinamovac slavio svoj prvi pogodak koji im je zabio iako je prvoligaš s Kvarnera na kraju slavio 4:1.

I u najavi ove utakmice Gavranović je poručio da namjerava emotivno proslaviti mogući gol, jer ih jednako slavio i dok je u dresu Rijeke zabijao Dinamu, a to je i napravio.

  • +14
Dinamo - Rijeka, 6. kolo HT Prve lige, 2018/19. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

U 32. minuti derbija Gavranović je s(p)retno došao do pogotka, kod toga se burno veselio te pritom ljubio Dinamov grb na dresu. Jedno je sigurno, i sljedeći puta kada se pojavi na Rujevici opet će ga dočekati zvižduci i uvrede...

Dinamo – Rijeka 1:0, Gavranović 32' Izvor: Društvene mreže