LEGENDA U PROBLEMIMA

Gascoigne na dnu; opet pijan a uskoro i beskućnik?!

22.08.2014 u 19:53

Bionic
Reading

Legendarni engleski nogometaš Paul Gascoigne, koji već godinama vodi borbu s alkoholizmom, opet je 'na koljenima'. U četvrtak ga je policija odvela u bolnicu, nakon što su ga prijavili susjedi

Policija i bolničari u Dorsetu reagirali su na poziv susjeda koji su Gascoignea vidjeli pijanog na ulicama, a nedugo nakon što je ušao u iznajmljeni stan pala mu je i boca, što ih je natjeralo da pozovu pomoć legendarnom nogometašu. Nažalost, nije to jedini problem bivšeg igrača Newcastlea, Tottenhama, Lazija, Rangersa, Evertona, ali i engleske reprzentacije, jer jedan je njegov prijatelj medijima otkrio da Gascoigneu prijeti i izbacivanje iz stana.

'Sve ovo je jako žalosno. Moramo prihvatiti da je Paul posljednjih tjedana sve više pio, a kada je tako, samo je pitanje vremena kada će se dogoditi ovakvo nešto. Sada mu se sve to vratilo, a pored svega, čini se da će morati i tražiti novo prebivalište. Vlasnik stana dao mu je deset dana da se iseli, što ga je također tištilo, pa je opet počeo piti', rekao je jedan od Gascoigneovih prijatelja.

Inače, ovih dana trener QPR-a Harry Redknapp ponudio je Gascoigneu da dođe raditi u njegov klub s igračima mlađih kategorija.

'Vidio sam ga prije mjesec dana i rekao mu da može u QPR-u raditi s djecom. Taj pozov je i dalje otvoren. On je sjajan momak i tužno je gledati što se dogodilo s njim i kako izgleda u ovom trenutku', rekao je Redknapp.