velšanin bez oproštaja

Zinedine Zidane opalio završni šamar Garethu Baleu: Na staroj slavi se ne živi...

19.05.2019 u 17:01

Bionic
Reading

Real Madrid svojim 12. porazom sezone završio je ove nedjelje svoju neslavnu sezonu u Primeri, a Zinedine Zidane nije dao niti minute na travnjaku Garethu Baleu kojemu je to trebala biti oproštajna utakmica na Santiago Bernabeuu...

Podsjetimo, španjolski mediji uspjeli su saznati kako je Zidane već obavio razgovor s 29-godišnjim Velšaninom i objasnio mu da na njega više ozbiljno ne računa u budućnosti, unatoč svemu što su zajedno osvojili prethodnih godina te presudnim golovima u prošlosezonskom finalu Lige prvaka.

  • +7
Gareth Bale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se vjeruje da Gareth Bale želi ostati u Realu i nastaviti uživati u plaći od 17 milijuna eura godišnje što ne može dobiti nigdje drugdje, uprava i stručni stožer učinit će sve kako bi ga se riješili, a ove nedjelje trebao se zbog toga oprostiti od Santiaga Bernabeua u svojoj posljednjoj utakmici za klub.

No, Zidane mu je odlučio opaliti dodatni šamar te mu nije dao niti minute na travnjaku, a momčad je izgubila od Betisa rezultatom 2:0.

'Ne znam što će biti. Takva je situacija. Moj odgovor je da su u igru ušli drugi. Ništa drugo. Nisam mu dopustio da igra, to je istina, ali ne znamo što slijedi. Mnogo je toga ovdje postigao, ali ne živimo od prošlosti. Predsjednik i uprava će donijeti odluke,' pravdao se francuski strateg nakon susreta.

Bale nije omiljen niti među navijačima Reala jer se u šest godina nije potrudio naučiti španjolski jezik, a potporu je izgubio i u svlačionici. Viđen je protiv Betisa kako se smije na klupi dok su suigrači gubili.

Real vjeruje da može na Baleu zaraditi 70 milijuna eura prodajom ovog ljeta, ali zasad nema zainteresiranih, čak ni u Premiershipu gdje je donedavno bio privlačan Manchester Unitedu. Loša forma ga je udaljila od mjesta u svlačionici nekog od najbogatijih klubova Europe...