i dalje je nesretan

Gareth Bale otkrio kako je reagirao kada mu je Zinedine Zidane rekao da napusti Real

05.09.2019 u 19:46

Bionic
Reading

Velška nogometna reprezentacija priprema se za kvalifikacijski ogled protiv Azerbajdžana, a pred novinare je u četvrtak stigao Gareth Bale

Iako bi velškim novinarima u fokusu trebala biti utakmica protiv reprezentacije koju vodi naš Nikola Jurčević, kada je u pitanju Gareth Bale onda je bilo zanimljivije čuti kakvu je dramu ovog ljeta proživljavao igrač madridskog Reala.

Naime, trener Zinedine Zidane u jednom je trenutku rekao 'nadamo se da će uskoro otići' jer htio ga se Real riješiti, a sada je Bale priznao što je napravio.

'Došao sam u kamp, i jedino što sam mogao, bilo je spustiti glavu', priznao je ovaj igrač, koji je 2013. godine za 100 milijuna eura preselio iz Tottenhama među 'kraljeve'.

Iako je u prve tri prvenstvene utakmice igrao od prve minute, a protiv Villarreala (2:2) i s dva gola spasio Zidanea prvog poraza, Bale se i dalje ne osjeća ugodno.

'Iskreno, zbog svega što se događalo, igranje za Real ne pričinjava mi sreću i zadovoljstvo'.

  • +5
La liga, Villarreal - Real Madrid Izvor: EPA / Autor: Juan Carlos Cardenas

Real je prošle sezone izgledao blijedo, baš kao i velški napadač.

'Pred kraj prošle sezone bilo je teško, ne poričem to, ne samo za mene, već i za ekipu. Ne bih rekao da sam na terenu djelovao sretno, ali kad god sam igrao, igrao sam maksimalno, kao pravi profesionalac i uvijek sam davao sve od sebe, bilo za klub, bilo za reprezentaciju'. 

S obzirom na status koji mu se očito u Realu promijenio, svjestan je da će se o njegovoj budućnosti u Realu i dalje puno pričati.

'Siguran sam da će biti puno više turbulencija. Pretpostavljam da je to nešto o čemu ćete morati razgovarati s Real Madridom, baš kao što ću morati i ja pričati s njima. A onda ćemo valjda doći i do nekakvog zaključka', zaključio je Bale, koji je na posljednjoj prvenstenoj utakmici u sudačkoj nadoknadi zaradio drugi žuti, odnosno isključujući, crveni karton.