'UMORILI SU NAS!'

Francuzi se žale na navijanje u Zadru: Znali smo da će biti tako!

18.09.2016 u 11:12

Bionic
Reading

Nakon poraza u igri parova Nicolas Mahut i Pierre-Hugues Herbert priznaju da je pobijedio bolji protivnik, no smatraju da im naši navijači nisu dali poštene uvjete za igru...

Marin Čilić i Ivan Dodig impresivnom su igrom u gotovo četiri sata dugom meču slomili francuski par koji slovi kao trenutno najbolji na svijetu. Trijumf je to koji je Hrvatskoj donio prednost 2:1 i jasnu šansu za prolazak u finale Davis Cupa ove nedjelje.

Francuzi su razočarani porazom, ali nakon meča priznali su da je pobijedio bolji protivnik i da je teško doći do trijumfa ako izgubiš dva 'tie-breaka' tijekom susreta.

No, osrnuli su se i na hrvatske navijače koji ih nisu impresionirali, s obzirom da su ih povremeno častili zvižducima i pokušavali izbaciti iz takta.

'To je nešto što smo očekivali i na to smo se pripremali. Izbornik nam je objasnio što nas čeka pa smo na treningu tražili osoblje da nam zviždi dok serviramo. Iako smo očekivali, bilo nam je teško. U jednom trenutku sudac treba upozoriti sve da se smire,' izjavio je Nicolas Mahut.

'Bilo je mnogo buke, sve je to bilo na samom rubu i nema veze sa sportskim ponašanjem, iako nismo zbog toga izgubili. No, to te izjeda i umara igrati u takvim uvjetima,' dodao je Pierre-Hugues Herbert.