KLASIK PROTIV HRVATSKE

Francuzi se pribojavaju: Bit će to strašna utakmica!

22.01.2016 u 09:46

Bionic
Reading

Nakon impresivne pobjede protiv Bjelorusije francuski rukometni reprezentativci i tamošnji stručnjaci svjesni su da ona neće ništa značiti ako izostane uspjeh protiv Hrvatske...

Francuska i Hrvatska imaju jednak broj bodova uoči međusobnog okršaja u subotu. Obje reprezentacije upisale su uvjerljive pobjede u četvrtak i tako najavile još jedan sjajni rukometni klasik.

U francuskom taboru očekivano imaju mnogo respekta uoči susreta protiv reprezentacije s kojom su odigrali puno velikih utakmica. Samo pobjednik tog dvoboja može računati na plasman u polufinale.

'Odigrali smo dobro protiv Bjelorusije, ali nakon što smo izgubili bodove protiv Poljske, našli smo se u problemima. Sljedeća utakmica protiv Hrvatske bit će krucijalna,' najavio je Mickael Guigou.

'Radi se o ekipi s kojom su nam se često križali putevi u povijesti. Iz godinu u godinu vodimo velike fizičke bitke, ali i mentalne s njima. Mislim da će tako biti i za dva dana. Imamo malo vremena proučiti ih, ja nisam još imao priliku gledati što nude. Siguran sam da će pokušati igrati na svojem najvišem nivou jer je to ključno za njih. Ali i mi ćemo se pokušati dobro pripremiti,' kaže pak Daniel Narcisse.

Posebno se pribojava ovog susreta bivši izbornik Daniel Constantini.

'Ova pobjeda nam daje pravo na optimizam, ali i za brigu, jer osim što su svi dobili priliku igrati, utakmica nam nije mnogo čemu služila. Hrvate dobro poznajemo i znamo da nas čeka strašna utakmica protiv njih,' zaključio je u analizi za RMC.