U ČEMU JE PROBLEM?

Francuski gigant PSG želi Messija u svojim redovima i nakon ove sezone, Argentinac se nećka. Evo i zašto...

14.07.2022 u 11:47

Bionic
Reading

Leo Messi se nakon prelaska iz Barcelone u PSG obvezao Parižanima na vjernost na dvije sezone

Leo Messi se nakon prelaska iz Barcelone u PSG obvezao Parižanima na vjernost na dvije sezone. Prva je odrađena, a iako se u Ligi prvaka s ubojitim trojcem Messi-Mbappé-Neymar zapelo u osmini finala francuski prvak ne odustaje od velikih planova.

Vodstvo PSG-a odlučilo je Argentincu na stol staviti ponudu o produljenju ugovora do lipnja 2024. godine. pokušat će sve kako bi zadržalo legendarnog Argentinca.

Španjolska Marca, pozivajući se na dobro upućene izvore, istovremeno demantira informaciju prema kojoj aktualni Messijev ugovor ima opciju automatskog produljenja.

Sve je sada u rukama argentinskog veznjaka, jednog od najboljih svih vremena. Prema Marci Messi nije spreman ovako rano donijeti odluku i šalje signale da je prerano za potpisivanje novog ugovora. Sve ima svoje razloge. Messi bi rado pričekao završetak Svjetskog prvenstva u Kataru, obvezati se na novi ugovor prije pojavljivanja u takvom izlogu bila bi velika greška. Messi će također nakon svog petog nastupa na svjetskim prvenstvima moći procijeniti u kakvom je stanju njegovo tijelo i je li spreman na nove izazove na tako visokoj razini.

Sve su to razlozi zbog kojih je znatno ranije započeo pripreme za novu sezonu.