Cormier veći izazov

Francis Ngannou jasno dao do znanja što misli o Stipi Miočiću i otkrio zašto misli da bi ga u novoj borbi pobijedio

27.05.2020 u 11:42

Bionic
Reading

Francis Ngannou smatra da bi mu veći izazov bio Daniel Cormier nego Stipe Miočić kojeg bi sada pobijedio zbog znanja i iskustva koje je stekao

Svi željno iščekuju novu borbu između Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Prema svemu sudeći, ona bi uskoro trebala dobiti i službeni datum. Cormier je nervozan i s nestrpljenjem čeka tu borbu nakon koje se želi umiroviti, ali Miočić se najprije oporavljao od ozljede oka, a potom je stigla korona pa nema gdje trenirati.

'Nema nikakve sumnje da ću se boriti do kraja ove godine. To je 100 posto sigurno', rekao je Miočić u razgovoru za MMA Fighting pa dodao:

'Ne razumijem što ljudi žele od mene. Svi govore da zadržavam diviziju, ali nije mi jasno kako. Svi koji mogu normalno trenirati, super za vas, ali ja živim u državi s drugačijim pravilima. Moj trener je zatvorio dvoranu i nema treninga dok je ovo stanje. Svi bi trebali zašutjeti jer su idioti.'

Cormier je čak Stipi predložio neka si napravi i svoju dvoranu.

'Nije me briga što on misli. Nikada nisam mario za to. Iskreno, taj tip je svako malo kontradiktoran. Prema njegovom mišljenju ja ni nisam prvak. Svi sada imaju nešto za reći: 'Brani titulu ili je prepusti'. Trenutno me nije briga za to. Prestanite plakati', poručio je borac hrvatskih korijena.

Ako se njihova nova borba izjalovi, moguća je borba Francisa Ngannoua i Cormiera. Ngannou je čak i izjavio kako bi mu to bilo draže nego da se drugi puta bori s Miočićem koji ga je početkom 2018. godine pobijedio sudačkom odlukom nakon pet rundi. U razgovoru za BJ Penn je rekao kako mu je Cormier veći izazov.

'Bio bih jako sretan da se mogu boriti protiv Cormiera, ali njemu treba završetak trilogije sa Stipom kako bi se mogao umiroviti. Zato nije bilo nikakvog smisla da ga prozivam. No, on je onda sam rekao da bi se volio boriti protiv mene. Meni bi to bila čast, a sebe vidim kao pobjednika', rekao je Ngannou pa dodao:

'Da budem iskren, imam više samopouzdanja po pitanju borbe protiv Stipe nego protiv Cormiera koji mi predstavlja veći izazov. Borio sam se protiv Stipe i nije me mogao završiti. Da sam se tako borio protiv Cormiera, on bi me završio. Bio sam gotov, nisam se više mogao kretati, a Stipe me nije završio. Sad imam puno više znanja i iskustva za pobijediti ga', zaključio je Ngannou koji se vrlo vjerojatno neće boriti dok se ne raščisti situacija. Njegova iduća borba mogla bi biti ona za titulu prvaka.