Slijedi slavlje

[FOTO/VIDEO] Veliko pojačanje Dinama nije skrivalo oduševljenje prolaskom u osminu finala, a zanimljiv je odgovor dao i na pitanje o ždrijebu

25.02.2021 u 23:30

Bionic
Reading

Stefan Ristovski nije se mogao ni nadati ovakvom nastavku svoje karijere

Dinamo je s 1:0 pobijedio Krasnodar u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Europske lige. Jedini gol na utakmici zabio je Mislav Oršić i tako potvrdio Dinamovu pobjedu od 2:3 iz Rusije. 'Modri' sada čekaju protivnika u osmini finala, a prve dojmove nakon utakmice s Krasnodarom u Zagrebu ponudio je Stefan Ristovski.

Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

Makedonski se reprezentativac 'modrima' priključio ove zime kada je za milijun eura stigao iz lisabonskog Sportinga, a već u prvim utakmicama pokazuje da će biti pravo pojačanje. U ekipu je unio živost i agresivnost na svojoj strani, a pokazuje i veliku požrtvovnost u svakom duelu.

'Ovo je nagrada za cijelu ekipu za naporan rad. Meni je ovo velika premija. Iskreno, nisam očekivao ni sam da ću nakon burnog perioda u karijeri doći u Dinamo i plasirati se u osminu finala Europske lige', rekao je oduševljeni Ristovski pa dodao:

'Hvala momčadi što mi je ovo omogućića. Nadam se da ćemo nastaviti igrati ovako dobro. Napravili smo točno sve što je trebalo. Nismo se otvorili, čekali smo ih, zabili gol i prošli dalje. Ždrijeb? Nemam nekih želja. Sada samo želim proslaviti pobjedu, a onda što bude', kaže Ristovski.

  • +34
Dinamo - Krasnodar, šesnaestina finala Europske lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL