ludnica na ulicama madrida

[FOTO/VIDEO] Luka Modrić uzeo je mikrofon u ruke i poveo pjesmu pred tisućama Realovih navijača; naučio je to još 2018. u Zagrebu

30.04.2022 u 22:53

Bionic
Reading

Domaćom pobjedom od 4:0 protiv Espanyola, u ogledu 34. kola španjolske La Lige, nogometaši madridskog Reala su i matematički osigurali novi naslov prvaka, 35. u povijesti. I nije dugo trebalo da se 'bijeli' dio Madrida sjuri na ulice, odnosno prema trgu Cibeles

Veliko je slavlje ove subote na ulicama i trgovima Madrida. Prije svih na Cibelesu gdje se i slave pobjede i trofeji Kraljeva.

Okupile su se desetine tisuća navijača, koji su ispratili autobus s igračima, a onda je Luka Modrić uzeo mikrofon u ruke i izazvao opću ludnicu.

‘Kako te neću voljeti’, a s njim su zapjevali i brojni navijači. Nakon utakmice hrvatski veznjak je izjavio:

'Ovo je moja treća La Liga, ali prvu puta da sam ju osvojio ovdje, na Bernabeu, pred našim navijačima. To je nevjerojatno lijepo. Bernabeu je danas bio nevjerojatan, nadam se da će tako biti i u srijedu'.

Sigurni smo da Modrić nije imao tremu, jer sjećamo se kako je veselo bilo u ljeto 2018. godine, kada je još više navijača u Zagrebu dočekalo hrvatsku reprezentaciju i svjetske doprvake.

  • +12
Realova proslava 35. naslova španjolskog prvaka Izvor: EPA / Autor: Juan Carlos Hidalgo