bolje od ovoga ne može

Senzacionalna vijest dolazi iz Madrida u vezi Luke Modrića; Real zbog hrvatskog kapetana radi povijesni presedan

29.04.2022 u 11:08

Bionic
Reading

Novi ugovor Luke Modrića s madridskim Realom je jedna od neizostavnih tema kada je riječ o 'Kraljevskom klubu', a svi napisi španjolskih medija idu u prilog tome da će hrvatski veznjak završiti karijeru na Santiago Bernabeu

Mediji bliski Realu slažu se u jednome, Real mora produžiti ugovor s Modrićem koji i s 36 godina na leđima pruža odlične predstave na terenu te je jedan od najzaslužnijih što je madridski velikan ove sezone u polufinalu Lige prvaka te suvereno juri prema tituli španjolskog prvaka.

Prema informacijama koje zadnjih tjedana dolaze iz Reala, uprava 'Kraljevskog kluba' slaže se s novinarima i navijača oko Modrićeve sudbine i produljit će s njime ugovor na još jednu sezonu pa je jasno kako će hrvatski kapetan SP u Kataru dočekati kao igrač Reala.

No iz Španjolske sada dolazi senzacionalna vijest kako je Real zbog našeg reprezentativca spreman napraviti povijesni presedan i ponuditi mu ugovor na 1+1 godinu iako je pravilo da se s igračima u veteranskim godinama uvijek daje ugovor na samo jednu sezonu.

  • +38
Manchester City - Real Madrid, Liga prvaka, 26.4.2022. Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

To znači da će u Realu ostati do ljeta 2024. godine ako sljedeće sezone skupi određen broj nastupa. To nije sve, jer će nakon završetka igračke karijere Modrić ostati u Realu i to na funkciji koju sam odabere.

' Modrić je obožavan u svlačionici, na terenu i na tribinama Bernabeua. Ne može tražiti više od toga. Modrić zauvijek. Modrić bijeli zauvijek', napisao je novinar sportskog dnevnika AS.