kapetan, lider....

[FOTO/VIDEO] Arijan Ademi možda je bio najsretniji od Dinamovih igrača, ali onda se je sjetio Hajduka i loših iskustava s Bilima iz ove sezone

15.05.2022 u 22:30

Bionic
Reading

Dinamo je pobjedom 2:0 nad Šibenikom u Krešimirovom grdau osigurao 23. naslov hrvatskog prvaka. Šubićevac je u nedjelju bio obojan u plavo, a takva kulisa posebno je razveselila Arijana Ademija, kapetana Modrih rođenog upravo u Šibeniku

Arijan Ademi s kapetanskom je vrpcom dočekao kraj utakmice i proslavu s navijačima na Šubićevcu. U ovaj uspjeh Dinama ugradio 19 utakmica (op.a., sigurno bi bilo i više, no Ademi je imao problema s ozljedama), a zabio je i tri gola. Od kojih su dva stigla u završnici sezone, koja su direktno donijela šest bodova Modrima.

'Drago mi je što se ovako poklopilo, da najdražu titulu proslavim u svom rodnom Šibeniku', započeo je kapetan Plavih.

'Nogometaši Šibenika bili su čvrsti, branili su se dobro i imali zaista jednu dobru prigodu iz kontranapada. Međutim, dominirali smo cijelu utakmicu i zasluženo slavili. Ipak, mogli smo i uvjerljivije pobijediti. Smatram kako je ovo prvenstvo bilo odlično za sve gledatelje'.

'Moram kazati da nas je Hajduk gurao naprijed svojim dobrim igrama u zadnje vrijeme. Sve je puno lakše uz navijače koji su nas bodrili. Čeka nas još utakmica s Hajdukom u Maksimiru. Ove sezone još nismo pobijedili Hajduk, vjerujemo da ćemo to uspjeti u zadnjem kolu i proslaviti titulu na pravi način'.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +30
Šibenik - Dinamo (HT Prva liga, 35. kolo) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel
Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/Arenasport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel
Standings provided by SofaScore LiveScore