arrk buba

[FOTO] Odličan uspjeh hrvatskih predstavnika u akrobatskom rock'n'rollu na Svjetskom kupu u Austriji

19.09.2022 u 16:43

Bionic
Reading

Protekloga vikenda u Villachu je održan Svjetski kup u akrobatskom rock'n'rollu za parove i formacije u juniorskoj i seniorskoj kategoriji uz sjajan nastup naših predstavnika

Akrobatski rock'n'roll klub Buba vratio se iz Austrije okićen s dvije medalje, dva finala i dva polufinala, što je u jakoj konkurenciji izniman uspjeh.

Broncu su osvojili Katja Modrušan i Marko Prokl u kategoriji CHILDREN, a isti uspjeh ostvarila je i ženska juniorska formacija EMOTION u sastavu: Maja Božić, Mia Pavičić, Jana Tunguz, Vida Tunguz, Tia Norac, Rosa Maras, Tesa Grljević, Dorotea Matijević, Rita Bagić, Miranda Savić, Lucija Papić, Ajla Bostandzija.

Akrobatski rock'n'roll klub Buba Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Akrobatski rock'n'roll klub Buba

Izdvajamo još rezultate dva finala u kojima su 5. mjesto osvojili Rosa Maras i Fran Lončar u kategoriji SENIORI CDS, te 7. mjesto Maje Božić i Grge Miletića u kategoriji STARIJI JUNIORI.

Uspjesi su ostvareni pod vodstvom trenera Sandre Miletić, Petre Nedelić, Miroslava Jankovića, Vanje Janzeković i Helene Šćukanec.

Finale su u kategoriji CDS izborili i Fran Novosel i Nensi Bonačić Dorić, članovi RRK RNR Gimnazija. Oni su pod vodstvom trenerice Snježane Torjanac zauzeli 7. mjesto.

Ostali rezultati polufinala seniora u MCCS kategoriji:

  • 9. mjesto Patrik Ciprić i Rahela Cipric (RRK RNR Gimnazija)
  • 10. mjesto Sarah Petrušić i Borna Miletić (ARRK) Buba
  • 13. mjesto Patricia Požgaj i Fabijan Đurđević (ARRK Buba)