samo su promjene konstanta

[FOTO] Ni Vlado Šola nije znao kako podići PPD Zagreb, pa je nakon samo četiri mjeseca otišao s klupe; a na nju sjeda izbornik Bosne i Hercegovine

19.02.2021 u 20:57

Bionic
Reading

Rukometaši PPD Zagreba u dvoboju 12. kola skupine B Lige prvaka izgubili su na gostovanju kod danskog Aalborga sa 29:38 (14:22). Bio je to 11. nastup 'zagrebaša' u Ligi prvaka ove sezone i 11. poraz. No, taj je poraz donio i još jednu smjenu na trenerskoj klupi

Nakon četiri mjeseca provedena na klupi PPD Zagreba, Vlado Šola morao je napustiti kluba hrvatskog prvaka.

Kako prenose Sportske novosti, Šola je dao ostavku, nezadovoljan rezultatom i u subotu će se oprostiti s momčadi, a na njegovo mjesto doči će Ivica Obrvan, koji je dan-dva ranije postao i izbornik Bosne i Hercegovine.

Promjene u PPD Zagrebu već su učestala pojava, Obrvan je već treći trener ove sezone, nakon Igora Vorija te Vlade Šole, no teško da će to riješiti sve probleme. Zagrebu za pomak treba i kvaliteta na terenu, jer ova momčad je potvrdila da to nije, a to će biti nešto duži proces. Obrvan se drugi puta vraća na klupu Zagreba.

Njegov prvi boravak u Zagrebu obilježila je pobjeda nad Barcelonom, prva i jedina do sada. Dugo je bio bez posla, a sada su u dva dana došla dva i to velika i izazovna.

'Klub me pozvao, situacija nije baš dobra, a ja nisam čarobnjak. Razgovarao sam sa Šolom, gledao sam PPD Zagreb, znam što me čeka. Mogu samo reći da je Zagreb veliki klub i da svi koji igraju u njegovom dresu moraju to dobro znati. Jedino zajednički možemo napraviti pomak. Koliko, to je u ovom trenutku teško reći, a sigurno je cilj dobro finiširati u sezoni i popraviti dojam. I ja ću sa svoje strane učiniti sve da bude tako', zaključio je Obrvan u izjavi za Sportske novosti.

  • +7
RK PPD Zagreb - RK Nantes; rukometna Liga prvaka; 14.2.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL