tužna vijest iz brazila

Tragedija u obitelji najpoznatije golmanske braće na svijetu

25.02.2021 u 09:14

Bionic
Reading

José Agostinho Becker, otac sinova koji su se odlučili na golmanske karijere, Alissona i Muriela, utopio se u srijedu u blizini njegove kuće za odmor na jugu Brazila.

57-godišnji José Agostinho Becker navodno je zaronio u rijeku Camaqua u mjestu Lavras do Sul i više se nije pojavio na površini. Jose je inače bio strastveni ribič, a njegov je nestanak prijavljen oko 17 sati po lokalnom vremenu. Odmah su na teren izašli i spasioci, a policija je oko 21.30 sati i službeno potvrdila tragičnu vijest.

Prema naovdima lokalnih medija, tijelo nesretnog Josea nađeno je ipak ranije, a pronašli su ga prijatelj i zaposlenik obiteljskog imanja.

Inače, oba sina, Alisson i Muriel, odlučili su se na golmanske karijere.

Mlađi i svjetskoj javnosti puno poznatiji, 28-godišnji Alisson golman je bivšeg europskog prvaka Liverpoola, s kojim je prošle sezone osvojio i naslov engleskog prvaka, ali ujedno je i prvi golman brazilske reprezentacije.

Drugi sin, 34-godišnji Muriel svoju je nogometnu karijeru uglavnom gradio kroz nastupe za brazilske klubove, Internacional ( u kojem je branio zajedno s bratom), Bahiu te aktualni klub Fluminense, dvije sezone nastupao je i za portugalski Belenenses.

Brazilski klubovi već su počeli slati izraze sućuti i podrške najpoznatijoj golmanskoj braći.