bundesliga, 5. kolo

[FOTO] Nemilosrdni Bayern nema popusta za nikoga; njegova impresivna gol-razlika u zadnjih šest utakmica to i potvrđuje

18.09.2021 u 17:44

Bionic
Reading

Nakon što je u prvom kolu Bundeslige odigrao tek 1:1 kod Borussije iz Mönchengladbacha, nogometaši Bayerna nanizali su već šest utakmica u kojima su upisali pobjedu. Uz impozantnu gol razliku 34:2. Istina, 12 golova zabili su niželigašu Bremeru u dvoboju Kupa, no jednako nemilosrdni bili su i ove subote prema Bochumu, kojeg su pobijedili 7:0

Momčad Juliana Nagelsmanna ubacila je u 'brzinu više', i nema respekta prema nikome. Kao što smo već naveli u šest utakmica zabili su čak 34 gola, a primili samo dva.

Prije par dana, deklasirali su Barcelonu s 3:0 na Nou Campu u Ligi prvaka, a ove subote bez imalo milosti bili su prema Bochumu.

Počelo je majstorijom Sanea iz slobodnog udarca u 17. minuti, a u 27. minuti je isti igrač u ulozi asistenta, dok je ovaj put Kimmich strijelac. U 32. minuti Gnabry je povisio na 3:0.

Prije odlaska na odmor još jedan gol za Bavarce i to nakon što je Lampropoulos nes(p)retno loptu poslao u mrežu iza svog golmana, Riemanna.

Lewandowski, Kimmich još jednom te Choupo-Moting su u nastavku meča dokrajčili su nemoćne goste.

Arminia Bielefeld je kod kuće protiv Hoffenheima remizirala 0:0. Hrvatski napadač Andrej Kramarić za Hoffenheim je odigrao cijeli susret, a u tri navrata je zaprijetio protivničkim vratima. Prvi puta u 15. minuti, ali je bio trunku neprecizan. Još dva puta pokušao je glavom, u 35. minuti lopta je otišla pored gola, a u 57. minuti njegov udarac je obranio golman.

Bez pogodaka su odigrali i Mainz i Freiburg, dok je Augsburg kod kuće svladao Borussiju Mönchengladbach sa 1:0, a strijelac je bio Florian Niederlechner (80).

  • +16
Bayern - Bochum 7:0 (5. kolo njemačke Bundeslige) Izvor: EPA / Autor: LUKAS BARTH-TUTTAS