ZRAČNI DVOBOJ

[FOTO] Najbolji strijelac Napolija Victor Osimhen teško ozlijeđen u sudaru glavama sa Slovakom Škriniarom; zbog višestrukih prijeloma mora na operaciju

22.11.2021 u 13:09

Bionic
Reading

Napadač Napolija, 22-godišnji nigerijski reprezentativac Victor Osimhen zadobio je višestruke prijelome jagodične i orbitalne kosti u sudaru glavama sa slovačkim internacionalcem Milanom Škriniarom iz Intera te će u nadolazećim danima biti operiran, izvijestio je talijanski prvoligaš

Najbolji strijelac vodeće momčadi talijanske Serie A, koja je u nedjeljnom dvoboju sa Interom na San Siru doživjela prvi prvenstveni poraz u ovoj sezoni (2-3), ozlijeđen je u nesretnom sudaru koji se dogodio u 51. minuti dvoboja, a nakon višeminutnog ukazivanja pomoći napustio je travnjak otečene lijeve strane lica i vidljivo uzdrman.

Nakon utakmice je Osimhen odvezen u obližnju bolnicu San Raffaele, gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede za čiju će sanaciju biti potreban operativni zahvat.

Nigerijskog napadača su potom premjestili u bolnicu Niguarda u kojoj je proveo noć pod liječničkim nadzorom i u kojoj će biti izveden operativni zahvat.

  • +10
Inter Milano - SSC Napoli, Serie A, 21.11.2021. Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Prema inicijalnim procjenama liječnika Napoli će najmanje mjesec dana biti bez svog najboljeg strijelca u ovoj sezoni, koji je postigao pet pogodaka u talijanskom prvenstvu te još četiri u Europskoj ligi.