Cleveland 2022.

[FOTO] Kakav spektakl na NBA All-Staru! Curry uzeo nagradu kao MVP i postavio novi rekord u tricama, a LeBron zabio lud šut za pobjedu

21.02.2022 u 08:18

Bionic
Reading

Momčad LeBrona Jamesa pobijedila je sinoć u Clevelandu momčad Kevina Duranta 163:160 u All-Star utakmici NBA lige. Najbolji NBA igrači pružili su gledateljima širom svijeta pravi spektakl

Glavna zvijezda ovog All-Star meča bio je Steph Curry s čak 50 postignutih poena i rekordom od 16 trica, zbog čega je i zaslužio nagradu kao MVP. Curryju je nedostajalo dva poena da nadmaši rekord Anthonyja Davisa po broju postignutih koševa u All-Star utakmici, ali je promašio svoj zadnji šut uu utakmici.

Pobjedničke koševe upisao je LeBron James i tako svojoj momčadi donio petu uzastopnu pobjedu na reviji najboljih. Utakmicu je završio s 24 poena dok ih je Giannis Antetokoumbo postigao 30 uz 12 skokova.

Srpski centar i igrač Denvera Nikola Jokić proveo je 21 minutu na parketu i zamalo je uspio ostvariti triple-double jer je postigao deset poena uz devet skokova i osam asistencija.

Momčad Kevina Duranta, koji nije igrao zbog ozljede, predvodio je Joel Embid s 36 poena i deset skokova, a Devin Booker dodao je 20, dva više od Lamela Balla.

Na poluvremenu utakmice predstavljeno je 75 najvećih igrača u 75-godišnjoj povijesti NBA lige, a najveći pljesak dobili su Kobe Bryant, koji je tragično preminuo u siječnju 2020., LeBron James i Michael Jordan, koji se kao zadnji pojavio na parketu.

U trenutku koji je uhvatila američka televizija Jordan se zabavio provocirajući Magica Johnsona iza kulisa.

'Gdje su ti tenisice? Možemo odmah jedan na jedan.'

  • +6
All-Star utakmica NBA lige - 2022. Izvor: EPA / Autor: DAVID MAXWELL