gdje ima dima...

[FOTO] Hajdukovi navijači ispravljaju propust struke? Ovacijama poručili igraču da se vrati na Poljud

26.12.2021 u 21:02

Bionic
Reading

Iako zimski prijelazni rok još nije ni počeo, hrvatski su klubovi itekako aktivni, pa je tako još na Badnjak Dinamo potvrdio kupovinu Petra Bočkaja iz Osijeka. Na 'Štefanje', čini se, dobili smo najavu i prvog Hajdukovog posla ove zime

Naime, na tradicionalnom malonogometnom turniru u Splitu 'Četiri kafića', jedan je igrač dočekan posebnim ovacijama.

Riječ je o 25-godišnjem Šibenčaninu Marinu Jakolišu, koji je nogometno odrastao u Krešimirovom gradu, ali sa 17 godina otišao je u Belgiju.

Do 2019. selio se po inozemstvu, a onda je iz Austrije stigao na Poljud. No, pravu priliku u Hajduku nije dočekao te je u ljeto 2021. pristao na posudbu i vratio se u matični Šibenik.

Ove polusezone na Šubićevcu je dokazao klasu, i u 19 utakmica zabio je deset golova.

S obzirom na to kako je igrao ovih nekoliko mjeseci, čini se da je Hajdukovoj struci bilo dovoljno da se uvjeri u krivu procjenu. Jer ove je nedjelje na splitskim Gripama doživio ovacije domaće publike, odnosno Hajdukovih navijača.

I zato je jedino bilo logično pitati ga znači li to povratak na Poljud već ove zime.

'Nisam očekivao da se ovako nešto može meni dogoditi. Veliko hvala gledateljima što su me podržali. Reakcija splitske publike daje do znanja da me žele nazad, ali vidjet ćemo što će biti. Više će se znati u idućim danima. Još uvijek se ništa ne zna', rekao je za Dalmatinski portal.

  • +5
Finale malonogometnog turnira 'Četiri kafića', Kauri - Vivas Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL
  • +7
Polufinalna utamica malonogometnog turnira 'Četiri kafića', Kauri - Camel Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL