poslije ispao od evansa

[FOTO] Borna Ćorić svjedočio novom ispadu Nicka Kyrgiosa; prvo je slomio reket, pa ga bacio preko tribine, a onda i komentirao igru našeg tenisača

05.02.2021 u 10:39

Bionic
Reading

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u polufinale ATP Murray River Opena u Melbourneu nakon što je u četvrtfinalnom susretu izgubio od Britanca Daniela Evansa sa 5:7, 6:7 (1)

Prvi set se prelomio u jedanaestoj igri kada je 33. tenisač svijeta napravio break za 6:5, a potom mirno odservirao za set.

U drugom setu niti jedan tenisač nije igubio servis. Evans je u trećem gemu imao tri break lopte, a Borna pri vodstvu 5:4 set loptu, no odluka je ipak pala u trinaestoj igri.

Britanac je brzo poveo 4:1, pa 6:1, da bi na Ćorićev servis zaključio priču osvojivši 'tie break' sa 7:1.

Borni je to bio drugi meč u danu nakon što je prije toga u susretu 3. kola pobijedio Australca Nicka Kyrgiosa sa 6:3, 6:4.

Kyrgios nije osvojio niti jednu break-loptu u meču, dok je Ćorić iskoristio dvije, a na prvi servis je osvojio čak 81 posto poena.

'Uvjeti za igru su bili teški, nisam mogao pronaći pravi ritam i loše sam servirao. Ćorić je sjajan tenisač, pokazuje konstantnost svakoga dana', komplimentirao je Kyrgios hrvatskom tenisaču. A to baš i nije čest slučaj, kada je Kyrgios u pitanju.

Inače, tijekom tog dvoboja, Kyrgios je u jednom trenutku 'puknuo od bijesa', iskalio se na reketu te ga bacio preko tribina.

  • +6
Nick Kyrgios polomio reket tijekom dvoboja Bornom Ćorićem Izvor: EPA / Autor: DAVE HUNT