baš lijepo

Florentino Perez uskoro bi trebao 'kleknuti' pred Luku Modrića, iako je za kupovinu njegovog nasljednika već pripremio 50 milijuna eura

06.10.2021 u 06:10

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, i jedna od glavnih figura Ancelottijeva Reala, Luka Modrić, unatoč tome što je nedavno napunio 36 godina, i dalje igra na vrhunskoj razini, pa nije ni čudo da mu predsjednik Reala Florentino Perez sprema novi ugovor

Realova politika je da s igračima u toj dobi ne potpisuje višegodišnje ugovore, što je Luka Modrić, za razliku od recimo Sergija Ramosa, mirno prihvatio.

I tako je u svibnju ove godine stavio potpis na jednogodišnji ugovor. S time da je na njega čekao ipak nešto duže nego se očekivalo.

Sada se situacija ipak nešto promijenila, jer Modrić više ne mora naglašavati svoju ljubav i odanost Kraljevskom klubu, jer i Florentino Perez uvjerio se u Modrićev značaj za momčad koju vodi Carlo Ancelotti, te je prvi čovjek Reala, tako barem prenose katalonski mediji, već pripremio novi jednogodišnji ugovor, prema kojem bi, ako ga naravno prihvati, Luka Modrić u Realu ostao do ljeta 2023. godine.

A što je svakako sjajna vijest i za hrvatskog izbornika Zlatka Dalića, jer u tom slučaju sigurni smo da bi i Modrićev fokus na nogomet bio maksimalan i da bi takav bio od velike pomoći i hrvatskoj reprezentaciji na SP-u u Kataru krajem 2022. godine.

Naravno, svjesni su u Realu Modrićevih godina, pa razmišljaju i o potencijalnoj zamjeni, a nju su našli u 24-godišnjem Talijanu Nicolu Barelli, igraču milanskog Intera, a koji je nogometno odrastao u Cagliariju.

Inter je Cagliariju za Barellu platio 32,5 milijuna eura, a sada mu se vrijednost na nogometnom tržištu procijenjuje na 50-tak milijuna eura, a toliko bi Perez bio i spreman platiti za ovog talijanskog veznjaka.