hrvat odlučio

Zbog jedne važne odluke Luke Modrića svi u Real Madridu su jako nezadovoljni, ali on im je svoje rekao; trener Ancelotti je zabrinut...

05.10.2021 u 15:16

Bionic
Reading

Nije nikakva novost to da u Real Madridu nisu sretni i zadovoljni time što 36-godišnji Luka Modrić i dalje s velikim žarom igra za reprezentaciju Hrvatske, što ga dodatno troši

No zamor materijala i godine igranja na visokoj razini napravili su svoje pa tako svaku novu potencijalnu ozljedu Luke Modrića u Realu pripisuju nastupima za Hrvatsku.

Kako pišu španjolski mediji, trener Carlo Ancelotti zabrinut je zbog loše forme veznog reda, a tu se prvenstveno misli na tandem Luka Modirć & Toni Kroos. A u zadnje tri utakmice Real ne zna za pobjedu pa je jasno da su se oglasila zvona za uzbunu.

Uz to navode da Casemiro zbog umora i loše igre veznog reda pati u obrambenom dijelu i teško mu je ispraviti sve pogreške.

Zbog toga je Realov kondicijski trener Antonio Pintus dobio zadatak da što prije fizički podigne spomenute igrače, ali s druge strane jasno je da je to teško napraviti tijekom stanke jer Modrić i dalje igra za Hrvatsku. I pitanje je u kakvom će se stanju vratiti u Madrid.

'Kod njega je došlo do logičnog fizičkog pada jer je u 37. godini života, što ga sprječava da zadrži razinu igre koja je potrebna veznom redu Reala', pišu Španjolci dodavši kako, 'za razliku od Ivana Rakitića, i dalje želi igrati za Hrvatsku, što se ne sviđa nikome u Real Madridu'.

Poznato je to da je Modrić zbog ozljede prošlog mjeseca propustio tri utakmice hrvatske reprezentacije te nekoliko utakmica u dresu Reala.

A uz sve to navode da je Modrić ove sezone skupio svega 473 minute, ali nije zabio niti jedan gol te nije upisao nijednu asistenciju.

No i sam Modrić je čelnicima Reala jasno dao do znanja da mu je hrvatski dres svetinja, a poznata je i priča kako je navodno odlučio da će mu nastup na Svjetskom prvenstvu 2022. u Kataru biti oproštaj od nacionalnog dresa. Dakle u Madridu su svjesni da moraju biti strpljivi barem do ljeta 2022.

Stoga se opet dao na raspolaganje izborniku Zlatku Daliću za utakmice protiv Cipra i Slovačke. A pitanje je u kakvom je uopće fizičkom stanju i koliko minuta ukupno može izdržati. A u Madridu se pitaju u kakvom će im se stanju vratiti...

  • +9
Espanyol - Real Madrid, španjolska liga, 3.10.2021. Izvor: Profimedia / Autor: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia