SVE VODI PREMA TOME

Kakav bi to bio scenarij za našeg Luku Modrića; ako je ovo istina hrvatski kapetan će dobiti ono što je zaista i želio...

02.10.2021 u 16:24

Bionic
Reading

Ugledni španjolski dnevnik Marca vjeruje kako će Luka Modrić i sljedeće sezone nositi dres madridskog Reala

Realovi navijači obožavaju hrvatskog veznjaka, ali isto tako i mediji koji su bliski Kraljevskom klubu. Marca je tako posvetila veliki tekst Modriću i njihov novinar uvjeren je da će naš kapetan dobiti novi ugovor u ljeto 2022.

Marca napominje da je Modrić pristao na smanjenje plaće kako bi ostao na Santiago Bernabeu, a taj sportski dnevnik oduševljen je fizičkom spremom hrvatskog nogometaša.

'Modrić je pristao na smanjenje plaće kako bi mu se ostvario san da završi karijeru na Santiago Bernabeuu. Osvajač Zlatne lopte iz 2018. godine planira igrati još dvije-tri godine, a i dalje je ključan igrač u Realu iako su u vezni red stigli mladići poput Fedea Valverdea i Eduarda Camavinge', stoji u tekstu u kojem se dodaje:

'Fizički je u boljem stanju nego prijašnjih godina. Lani je bio fantastičan s 48 odigranih utakmica i zato mu u Realu planiraju ispuniti san i dozvoliti mu da zaključi karijeru s ugovorom do ljeta 2023. godine. Još nema službenih pregovora, ali u klubu su otvoreni za tu ideju.'

  • +12
Real Madrid - Sheriff, Liga prvaka, 28.9.2021. Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN

Marca piše da je poznata Modrićeva želja da karijeru završi u Realu, kao i da su u kubu svjesni koliko hrvatski reprezentativac ima sentimentalnu vrijednost u očima navijača. S novim ugovorom Modrić bi tako imao priliku kao igrač Reala igrati još jedno veliko natjecanje s Hrvatskom, a to je SP u Kataru 2022. koje se igra u zimskim mjesecima, a naša nacionalna vrsta trenutačno je prva u svojoj kvalifikacijskoj skupini.