SLOBODNA BORBA

Fjodor dobio batine pa najavio mirovinu

14.02.2011 u 09:58

Bionic
Reading

Ruski div te strah i trepet u slobodnoj borbi Fjodor Jemjeljanenko popio je teške batine od Brazilca Antonija Silve, a nakon borbe Rus je najavio svoj kraj karijere

U New Jerseyju je možda svoju posljednju borbu odradio Fjodor Jemjeljanenko. Naime, proslavljeni ruski borac u slobodnoj borbi doživio je težak poraz ovog vikenda od Brazilca Silve koja je bila glavna borba Strikeforceova natjecanja u New Jerseyju. Silva je dominirao tijekom borbe, pogotovo u drugoj rundi kada je u potpunosti razbio Jemjeljanenka, zbog čega je sudac morao prekinuti borbu jer je Rusu desno oko bilo zatvoreno i otečeno.

Nakon borbe, Fjodor je najavio povlačenje iz slobodne borbe. Iako su ga mnogi smatrali ponajboljim borcem svih vremena, 34-godišnji Rus se od slobodne borbe oprostio nakon velikih batina.

'Možda je došlo vrijeme za rastanak. Imao sam dugu i lijepu karijeru i hvala vam na tome', kazao je Jemjeljanenko kojem je ovo bio drugi uzastopni poraz. Ako će ostati pri odluci da se povuče u mirovinu, Fjodor će biti upamćen kao borac koji je ubilježio 32 pobjede, tri poraza i jedan remi.

Silva bolji od Jemjeljanenka