(NE)ZASLUŽENO FINALE

'Filozof' Stanić: Znam da ništa ne znam

08.05.2012 u 16:30

Bionic
Reading

Proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac i 'legionar' Mario Stanić, koji je svojevremeno nosio dres Chelseaja, osvrnuo se u svojoj kolumni na završnicu Lige prvaka. Nepotrebno je reći, na svoj način, jednostavnim i ležernim rječnikom

Na portalu Igralište.hrMario Stanić osvrnuo se na poluzavršnicu nogometne Lige prvaka, a u kojem su ispala oba španjolska kluba, koje je bivši hrvatski reprezentativac vidio u finalu u Münchenu, 19. svibnja.

'Mislio sam da nešto znam, mislio sam da je španjolsko finale najvjerojatniji mogući scenarij, da će ipak kvaliteta ova dva kluba doći do izražaja. Odvažno sam branio tezu o finalu u kojem igraju Barca i Real... Zaboravih da je lopta okrugla, nikad se ne zna u sportu, iznenađenja su moguća - sve su to već otrcane fraze koje često čujemo, ali nikad u potpunosti ne prihvaćamo. Svi mi se zapravo volimo praviti pametniji nego što jesmo i nerado prihvaćamo nepredvidivosti koje donosi sport', napisao je Stanić te otkrio da će u finalu svim srcem navijati za Chelsea. Baš kao što je za svoje 'bivše' navijao i protiv Barcelone.

Cijelu Stanićevu kolumnu pročitajte ovdje