SLAVLJE BILIH

Filip Krovinović maksimalno pošteno ocijenio igru obiju momčadi; slažete li se?

21.07.2023 u 22:26

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka nisu mogli poželjeti bolje otvaranje sezone u SuperSport HNL-u. Bili su slavili 2:1 kod najvećeg suparnika, Dinama u Maksimiru.

Hajdukova slatka osveta Dinamu za prošlotjedni poraz u SuperSport Superkupu. Slaže se s time i Filip Krovinović.

'Bio je gorak okus u ustima nakon utakmice prije tjedan dana. Čestitke momcima na borbi danas, neću reći na zasluženoj pobjedi, ali na pobjedi koja će nam dati vjetar u leđa. No danas nije bila najbitnija utakmica, izrazio bih sućut obiteljima preminulih u Zagrebu, to je bitnije od nogometa', rekao je Hajdukov veznjak Filip Krovinović pa nastavio:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Klasično dobar Dinamo, malo nas je sreća pomazila, individualna kvaliteta Lučića i Livaje i okrenuli smo utakmicu. Svaka čast svima. Nismo odustali, na poluvremenu smo imali dobar sastanak, znali smo da nismo u velikom zaostatku'.

'Odjidja-Ofoe? On je jako veliki igrač s velikom karijerom, nadam se da će nam pomoći kao što je i pomogao u ove dvije utakmice. Ali i ostali novi igrači su se pokazali, prilagodili su se, atmosfera je super. Konferencijska liga? Željno iščekujemo ždrijeb, ali pripremamo se za Rijeku u nedjelju. Imamo dva dana odmora, treba se oporaviti jer sezona je duga', zaključio je.

Više statističkih podataka s utakmice potražite OVDJE.

  • +60
1. kolo SuperSport HNL-a: Dinamo - Hajduk, 21.7.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL
Pukštasov gol za 1:2 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.