VELIKO SRCE

Filip Hrgović uoči meča pokazao svoju nježnu stranu; Meksikanci oduševljeni hrvatskim boksačem

22.08.2019 u 18:40

Bionic
Reading

Filip Hrgović dobio je toplu dobrodošlicu u meksički Hermosillo, gdje će u noći sa subota na nedjelju odraditi svoj deveti profesionalni meč. On je domaćina uzvratio na isti način, a posebno je dobro 'kliknuo' s lokalnim dječacima

Na Twitter profilu Filipovih promotora, braće Kallea i Nissea Sauerlanda, našlo se nekoliko zanimljivih snimaka. No, ona koja je posebno upala u oči prikazuje Filipa u drugačijem izdanju od ona dva na koja smo do sada navikli.

Prvo je naravno opaki nokauter koji nikome na svijetu neće priznati da ga može savladati u ringu. Drugo je ono nepopravljivog neprestanog šaljivdžije, kakav je Filip u opuštenom izdanju.

  • +5
Hrvatski boksač Filip Hrgović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Ovdje vidimo koliko Filip uživa u društvu djecu, odnosno način na koji je odgovorio na odnos istih prema njemu. Uostalom, velika bi mogla biti stvar jednog dana pokazivati fotografiju s Filipom Hrgovićem dok još nije bio svjetski prvak, piše Fight Site.

Danas bi u večernjim satima trebala uslijediti konferencija za medije, a meč protiv Marija Heredije je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju. Pogledajte u priloženom videu kako je izgledalo Filipovo druženje s mališanima.