POGLEDAJTE SAŽETAK

Festival obrana i razorna Istrina golčina

27.07.2013 u 13:24

Bionic
Reading

Nogometaši Istre 1961 doslovno rastu kroz uvod u MAXtv Prvu ligu. Nakon poraza u Rijeki i remija sa Splitom momčad Igora Pamića slavila je sa 1:0 u Zagrebu kod Hrvatskog dragovoljca i krenula prema gornjem domu ligaške ljestvice


Bio je to dvoboj nakon kojega se nogometnim trenerima diže kosa na glavi, ali nakon kojega gledatelji ostaju zadovoljni. Nešto iz velikih pogrešeka, a nešto iz izrađenih akcija u Sigetu je viđeno puno opasnih situacija po gol s obje strane, a obje momčadi dodale su i vidljive natruhe i na organizacijskom planu napada.

Dragovoljce su uoči sezone svi vidjeli u goloj borbi za ostanak, no momčad Kreše Ganjte prikazala je igru koja pokazuje da u 'dragovoljcima' ima talenta i umijeća da u ostatku iznimno dugačke sezone pokažu da su s pravom u proligaškom društvu.

Niz dobrih prilika Dragovoljca i Istre i realne analize trenera Pamića i Ganjte


Još im je uvijek na računu samo jedan osvojeni bod, a pred njima su gostovanje na Poljudu i domaćinstvo protiv Dinama (na žalost u Kranjčevićevoj ulici), pa klučna utakmica u idućem razdoblju - gostovanje u zadru.

Istra je ovim Radonjićevim golom usred ljeta napustila vruću ligašku zonu i sada s puno manje pritiska mogu čekatiLokomotivu idućeg vikenda u Puli, te gostovanje u Koprivnici. Tijekom ljeta sastav je bitno izmijenjen i poznavajući rad Igora Pamića istra bi iz vikenda u vikend mogla biti sve uigranija i opasnija.