UMJESTO KOGA?

Ferrari vraća Kimija Raikkonena natrag u ekipu!?

31.07.2013 u 16:12

Bionic
Reading

Momčad Ferrarija prošlog je četvrtka Kimiju Raikkonenu ponudila ugovor za sljedeću sezonu i bolje uvjete od Red Bulla, tvrde dopisnici Bilda

Podsjetimo, finski 33-godišnji vozač posljednji je Ferrarijev svjetski prvak. On je do titule došao 2007. godine, nakon čega je krenula velika suša talijanske momčadi koja traje i danas.

Kimija su u Maranellu zamijenili Fernandom Alonsom 2010. godine. Nakon dvije sezone u reliju, 'Iceman' se u velikom stilu vratio u elitno automobilističko natjecanje za volanom Lotusa i sada je najtraženiji vozač za sljedeću sezonu, a čini se da ga uz Red Bull želi i njegova stara momčad.

Prema tvrdnjama Bildovih dopisnika Nicole Pohla i Helmuta Uhla, Ferrari je prošli četvrtak ponudio ugovor Raikkonenu. Navodno je bogatiji od onog što mu je nudio Red Bull pa će biti zanimljivo hoće li Finac prihvatiti ovu ponudu.

Također ostaje nepoznanica traži li Ferrari zamjenu za Felipea Massu ili za nezadovoljnog Fernanda Alonsa čiji je menadžer viđen u razgovoru s ravnateljem Red Bulla Christianom Hornerom.