NAKON DUGIH PREGOVORA

Ferrari velikog talenta otpilio – SMS porukom!

13.09.2013 u 09:48

Bionic
Reading

Menadžer Nice Hulkenberga nezadovoljan je načinom na koji su završili pregovori njegovog vozača s talijanskom momčadi

Njemački 26-godišnji vozač jedan je od najcjenjenijih mladih vozača trenutno u svijetu Formule 1 i bio je ozbiljan kandidat za mjesto u Ferrariju sljedeće sezone. No, na njegovu žalost, senzacionalni nastup i peto mjesto u Monzi stigli su prekrasno, a Talijani su odlučili u momčad dovesti Kimija Raikkonena

Ono što posebno smeta menadžera Nice Hulkenberga je način na koji im je obznanjeno da se Ferrari odlučio za drugog vozača.

'Domenicali nam je poslao SMS poruku u 22:50 u utorak. Nakon dva mjeseca pregovora, očekivali smo barem telefonski poziv,' otkrio je Werner Heinz koji tvrdi da su bili blizu dogovaranja posla, ali je na kraju odlučio Luca di Montezemolo, koji nije htio njemačkog vozača.

'Pregovori su išli naprijed i unazad, a na kraju je falio samo potpis. Sada kad je Ferrari doveo Kimija, okrenut ćemo se Lotusu. Postoje izgledi da ćemo dogovoriti posao za 2014. godinu.'

Hulkenbergu osim Lotusa ostaje kao plan C eventualni povratak u Force Indiju, a ostanak u Sauberu nije realna opcija, s obzirom na dolazak ruskog tinejdžera Sergeja Sirotkina i potrebu švicarske ekipe za vozačem koji plaća svoje mjesto.