PREVIŠE SU MIRNI?

Ferrari se boji onog najgoreg u duelu s Mercedesom!

03.03.2016 u 11:22

Bionic
Reading

Predsjednik Ferrarija Sergio Marchionne priznaje da je zabrinut uoči početka nove sezone, jer Mercedes djeluje vrlo mirno, što znači da je bolid sigurno sjajan...

Zimsko testiranje u Barceloni zasad nam ne otkriva ništa konkretno, no s obzirom na lakoću s kojom stazom kruži novi W07 bolid Mercedesa, svi se pribojavaju da nas čeka nova godina dominacije 'srebrnih strijela'.

'Jako su mirni u Mercedesu. A kad su tako mirni, to nas mora zabrinuti,' priznao je predsjednik Ferrarija Sergio Marchionne čiji su vozači u tri navrata bili najbrži vozači dana, no jasno je da Mercedes skriva pravu brzinu.

Mercedesov motor mora da je odličan i ove sezone, jer vozači Williamsa i Force Indije također voze vrlo brze krugove ovih dana u Barceloni, no u Ferrariju se nadaju da imaju ono potrebno za napad na sam vrh.

'Ferrari u svakom slučaju ima konkurentan bolid. Naš minimalni cilj je biti bolji nego prošle godine. U potpunosti vjerujem tome,' kaže pak Sebastian Vettel što bi trebalo značiti da očekuje više od tri pobjede koliko je ostvario u 2015. godini.

Iz Mercedesa pak pokušavaju umiriti ljubitelje Formule 1 tvrdeći da nemaju dominantan bolid na raspolaganju, no malotko im vjeruje...