DOBRA ISKUSTVA

Ferrari mašta o Nijemcima - Rosbergu i(li) Vettelu

08.06.2013 u 11:09

Bionic
Reading

Momčad Ferrarija u Formuli 1 u bližoj bi budućnosti ponovno mogla imati njemačkog vozača, a Talijani razmatraju dovođene Sebastiana Vettela (25) i Nice Rosberga (27), otkriva Bil

Šef Ferrarija Stefano Domenicali bio je oduševljen radnim navikama Michaela Schumachera koji je u bolidu s propetim konjićem osvojio pet naslova svjetskog prvaka (ukupno sedam). Volio bi stoga ponovno u svojoj momčadi vidjeti jednog Nijemca, a pritom ne krije da razmišlja o Rosbergu i Vettelu.

'Rosberg je jedan od vozača o kojem smo već ranije razmišljali. Nisam iznenađen što je ove sezone u Mercedesu brži od Lewisa Hamiltona. Uvijek je imao kvalitetu, a ove sezone je i u utrkama pokazao da je sazrio', izjavio je Domenicali za Bild.

Nije Ferrari odustao ni od trostrukog svjetskog prvaka Vettela unatoč tome što je Nijemac trenutno čvrsto vezan uz Red Bull.

'Ne mislim da smo izgubili mogućnost dovođenja Vettela. Još je uvijek vrlo mlad, ima pred sobom još puno sjajnih vozačkih godina. Nikad ne reci nikad', zaključio je Domenicali.