PODRŠKA KOLEGI

Ferguson o smjeni Villas-Boasa: Tužan sam, ne i iznenađen

04.03.2012 u 21:54

Bionic
Reading

Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson komentirao je smjenu svog kolege s klupe Chelseaja Andre Villas-Boasa

Legendarni Škot, koji je menadžer kluba s Old Trafforda više od 25 godina, vjeruje kako je odluka vlasnika Chelseaja Romana Abramoviča tipična za moderno doba u nogometu u kojem medijski pritisak igra veoma važnu ulogu u odabiru menadžera kluba, dok se uspjeh zahtjeva u kratkom roku.

'Vijest me nije zapravo iznenadila. Priprema u medijima vršena je dugo vremena i očito rezultati nisu bili povoljni za njega. Razočaravajuće je to zato što je on mlad menadžer. Kada ste mladi treba vam vremena, a očito je da u ovoj industriji ne dobijete baš puno vremena, što je tužno na neki način' rekao je Ferguson i podsjetio na uspjehe portugalskog stručnjaka za vrijeme njegovog stolovanja u Portu (trostruka kruna u sezoni 2011., portugalsko prvenstvo i Kup i Kup UEFA).

'Nadam se da će biti dobro jer ima veliki potencijal. Njegov rad u Portu ne može se ignorirati i nadam se da će se uskoro vratiti u igru'.