MOMČAD KOLA

Fenomenalnim golom šokirao je Hajduk, a sada je dobio i lijepo priznanje; baš kao i Mierez koji je rastužio Dinamo

01.11.2022 u 09:43

Bionic
Reading

Posljednje ligaško kolo u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi rastegnulo se na četiri dana, a razlog tome su vremenski uvjeti, točnije magla koja je prolongirala ogled Gorice i Slaven Belupa

Još u petak svoj su dvoboj odigrali Šibenik i Varaždin, a gosti su na sunčanom Šubićevcu pobijedili 2:1. David Puclin, zadnji vezni varaždinske momčadi odigrao je odličnih 90 minuta te se našao i u momčadi kola.

U idealnih 11 15. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige po tri su igrača Istre 1961 i Slaven Belupa. Pulski sastav u subotu je po prvi put upisao pobjedu kod Rijeke, dok je Slaven Belupo u ponedjeljak izvukao remi kod Gorice.

Osijek je po maglovitom vremenu na Gradskom vrtu s minimalnih 1:0 svladao Dinamo, ali i taj je jedan gol Ramona Miereza bio dovoljan za tri boda.

Baš kao i Tucijev fenomenalan gol u sudačkoj nadoknadi, kojim je Lokomotiva stigla do 2:2 i remija s Hajdukom. Za svoju izvedu albanski je napadač dobio i najvišu ocjenu. Kao da Karoglanu i društvu iz Splita nije bilo dovoljno što su na duže vrijeme ostali bez Lovre Kalinića.

Ovdje još jednom pogledajte golove Tucija i Miereza, za remi Lokomotive i Hajduka, odnosno pobjedu Osijeka nad Dinamom.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +11
Lokomotiva - Hajduk, 15. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic