RIJETKA SITUACIJA

Federera ni bizarni gaf ne može zaustaviti!

21.06.2015 u 18:27

Bionic
Reading

Roger Federer po osmi je put u karijeri osvojio ATP turnir u Halleu, pobjedivši Andreasa Seppija 7-6(1), 6-4, a Talijanu nije pomogla ni jedna bizarna odluka drugog igrača svijeta tijekom meča...

Nakon što je u dva tie-breaka izbacio našeg Ivu Karlovića, Federeru je preostalo u finalu se obračunati s neugodnim Talijanom koji ga je ove godine iznenadio na Australian Openu.

Roger nije dopustio iznenađenje, a nakon dva seta osvojio je svoj osmi ATP Halle te 15. turnir na travi.

Meč je završio 7:6(1), 6:4, a Federera nije zaustavila ni bizarna odluka sredinom drugog seta, kada je na svoju prednost, zabijajući izravni poen zatražio 'challenge' jer mu se učinilo da je Seppijeva lopta otišla van. Pogriješio je i vratio protivnika u život, ali samo na kratko.

Watch Federer challenge the previous shot while hitting a winner... and end up losing the point!

Posted by TennisTV.com on 21. lipanj 2015

Britanski je pak tenisač Andy Murray po četvrti put u karijeri osvojio ATP turnir u Queen's Clubu nakon što je u nedjelju u finalu pobijedio Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 6-3, 6-4.Murrayju je ovo treći osvojeni turnir ove sezone, prije toga slavio je u Madridu i Muenchenu. Također, pridružio se Johnu McEnroeu, Borisu Beckeru, Lleytonu Hewittu i Andyju Roddicku koji su po četiri puta osvajali turnir u Queen's Clubu.

ATP Halle, finale:

Federer - Seppi 7-6(1), 6-4

ATP Queens, finale:

Murray - Anderson 6-3, 6-4