PROBLEMI ZA ŠVICARCE

Federer propustio trening, Wawrinka i on progovorili o sukobu

19.11.2014 u 10:19

Bionic
Reading

Bliži se finale Davis cupa. Između švicarskih aduta Rogera Federera i Stanislasa Wawrinke nema zle krvi, ali je najuspješniji tenisač svih vremena propustio trening, od čega su neki mediji pokušali stvoriti aferu

Francuzi će na stadionu Lillea, pretpostavlja se pred 27 tisuća navijača, ugostiti Švicarce čija je reprezentacija u problemima.

Roger Federer, koji je zbog ozljede otkazao finale ATP World Tour Finalsa u Londonu, propustio je trening. Njegov izostanak pojedini strani mediji iskoristili su da 'zakuhaju' atmosferu.

Naime pisalo se da je Federer namjerno izostao s treninga zbog verbalnog sukoba koji se dogodio s Wawrinkom u polufinalu turnira u Londonu. U ključnim trenucima meča Federerova supruga bila je glasna, što je zasmetalo drugom švicarskom tenisaču te je reagirao. Nakon pobjede Federera pisalo se o 10-minutnoj žestokoj svađi sunarodnjaka, ali između njih nema zle krvi. Tako kažu obojica...

'Razgovarali smo poslije meča i prošlo je to bez napetosti, dovoljno smo stari. Samo sam želio doznati ima li nekakvih loših osjećaja između nas', rekao je Federer, čiji je nastup i dalje upitan iako je situacija s leđima nešto bolja.

'Nema se tu što puno pričati, a novinari su od toga napravili veliku stvar. Za nas to nije bilo ništa ozbiljno. Trebalo nam je pet minuta da porazgovaramo o tome i okrenemo se sljedećem cilju – Davis cupu', dodao je Wawrinka.