PUNO RUPA

Fantastična utakmica Manchester Cityja i Real Madrida donijela je dva rekorda, oba na štetu Kraljevskog kluba. Obrana je kriva za sve...

27.04.2022 u 08:40

Bionic
Reading

Ne stišavaju se odjeci fantastične nogometne predstave koju su sinoć u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka prezentirali Manchester City i Real Madrid

Građani su slavili 4:3, a golijada je krenula na samom startu utakmice.

Igrala se 93. sekunda susreta kada je veznjak Manchestera Kevin De Bruyne poslao loptu iza leđa Realovog golmana Thibauta Courtoisa. Loptu je s desne strane ubacio Riyad Mahrez, a sjajnom De Bruyne se ubacio ispred Danija Carvajala i zabio za vodstvo domaćina 1:0.

Bio je to najbrži pogodak u povijesti polufinala Lige prvaka, ali i nabrži pogodak Manchester Cityja u Ligi prvaka uopće.

Nije dugo trebalo čekati na novi gol i novi rekord. Gabriel Jesus je tada povećao vodstvo Manchester Cityja na 2:0. Tim je pogotkom Real prvi puta u povijesti primio dva gola u prvih 11 minuta utakmice Lige prvaka.

  • +38
Manchester City - Real Madrid, Liga prvaka, 26.4.2022. Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.