JASAN STAV 'KRALJEVA'

Evo zašto je zaustavljen transfer koji bi izazvao potres u Realu: Bio bi to opasan presedan

28.05.2019 u 09:56

Bionic
Reading

Predsjednik Reala Florentino Perez ne namjerava pustiti Sergija Ramosa iz kluba iako je španjolski stoper spreman promijeniti sredinu

Sergio Ramos je u Realu od 2005. i do danas je osvojio po četiri Lige prvaka, španjolska prvenstva i SP klubova, prometnuo se u jednog od ključnih igrača momčadi i zasluženo zadnjih godina nosi kapetansku traku.

No prošla sezona bila je za zaborav, madridski sastav ostao je bez domaćih trofeja, a nije se proslavio ni u Ligi prvaka.

Bilo je dosta kritika na račun 33-godišnjeg braniča, a očigledno je kod njega došlo do zasićenja te se na kraju sezone sve više govori o njegovom odlasku iz kluba.

No u Realu se ne namjeravaju tako lako odreći Sergija Ramosa kojeg imaju pod ugovorom do ljeta 2021., pogotovo ne besplatno.

Nitko ne može točno znati što se događa na sastancima predsjednika Pereza i kapetana, ali prema jednoj verziji iskusni stoper čak je tražio da ga se na temelju zasluga pusti besplatno. Nema šanse da mu se ta želja ispuni...

  • +15
Španjolski nogometaš Sergio Ramos Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ništa se nije dogodilo. Njegovi ljudi su mi rekli da Ramos ima jako dobru ponudu iz Kine, ali da ne mogu platiti naknadu za transfer, jer u Kini postoje neka pravila o plaćanju dvostrukog transfera', rekao je Perez te dodao:

'Što mu još mogu reći osim da je nemoguće da Real svome kapetanu dopusti da ode besplatno. To bi bio opasan presedan. I to je to, sve je bilo u pozitivnom tonu. Volim Ramosa jako puno i učinio sam za njega sve što sam mogao.'