POHVALE SA SVIH STRANA

Evo što ugledni španjolski mediji pišu za genijalca Modrića

08.02.2016 u 12:49

Bionic
Reading

Real Madrid je preživio gostovanje kod Granade (2-1), a tema dana u španjolskim medijima je Luka Modrić nakon što je zabio golčinu za pobjedu u 85. minuti

Marca piše kako Real nije igrao dobro, ali da je Modrić strašnim golom spasio 'kraljevskom klubu' večer i sačuvao nadu u osvajanje titule. Novinar istog lista potez hrvatskog veznjaka opisuje kao 'herojstvo' koje je donijelo tri dragocjena boda.

Mundo Deportivo
u svojem izvještaju naveo je da je 'Modrić spriječio tragediju Reala', ali da ova pobjeda ne može sakriti koliko je loše igrala momčad.

Sport također za Modrića piše da je najbolji veznjak Reala bio spasitelj protiv odlične Granade i kako je njegov pogodak bio neobranjiv.

ABC Modrićev gol uspoređuje s onime koji je naš reprezentativac zabio Manchester Unitedu u Ligi prvaka te ga isto naziva spasiteljem Realovih ambicija.

AS donosi izvještaj u kojem Modrića naziva 'svestranim genijalcem koji je snajperski preciznim golom izvukao klub, kako Real nije Zidaneov nego Modrićev, dodajući da bi kiks kod Granade bio nepopravljiv'.