ISKRENE RIJEČI

Evo što srpski vaterpolisti zaista misle o finalu s Hrvatskom

19.08.2016 u 09:26

Bionic
Reading

Hrvatska će u finalu vaterpolskog olimpijskog turnira igrati sa Srbijom (subota, 22.50), a evo što o velikoj utakmici misle naši susjedi

Hrvatska je stigla korak do obrane zlata, do toga uspjeha dijeli je još samo jedna pobjeda, ali pred izabranicima izbornika Tucka najteži je zadatak. S druge strane bazena će biti aktualni europski i svjetski prvaci koji su u Rio stigli kao najveći favoriti za najsjajnije odličje.

Srbija se mučila u skupini, ali je svoju snagu pokazala u nokaut-fazi. Evo što su njezini igrači rekli odmah nakon što su sredili Italiju i izborili sraz s našim Barakudama.

'Hrvatska je fantastična ekipa i to će biti pravi vaterpolski spektakl. Nadam se da ćemo skupiti snage da odigramo još jednu utakmicu na visokoj razini i da će to biti dovoljno za pobjedu. Nikad se ne zna, finale je uvijek otvoreno. Dat ćemo sve od sebe, a vidjet ćemo za što će to biti dovoljno', rekao je kapetan Živko Gocić.

'Imali smo jako težak put do ovog finala. Ako u finalu odigramo obranu kao u polufinalu, siguran sam da Hrvatima neće biti lako. Ne bih ništa najavljivao, mi nikad nismo najavljivali, nego smo radili i osvajali medalje, tako ćemo i ovaj put. Dobro se poznajemo, oni su olimpijski šampioni... Mi smo velika ekipa i nadam se da ćemo to okruniti na pravi način', dodao je Slobodan Nikić.

'Zaboravljamo ovo polufinale, ostala nam je još jedna utakmica, najvažnija, finale s Hrvatskom - vaterpolski klasik. Uživat ćemo u finalu, dati sve od sebe, posljednji atom snage ako treba da dođemo do tog zlata', poručio je Duško Mandić.