NOGOMETNI EURO

Evo što španjolski izbornik zaista misli o hrvatskoj reprezentaciji

27.01.2016 u 10:34

Bionic
Reading

Izbornik španjolske reprezentacije Vicente Del Bosque govorio je o predstojećem Europskom prvenstvu te suparnicima iz skupine Češkoj, Turskoj i Hrvatskoj

Iskusni stručnjak, koji je nedavno proslavio 64. rođendan, vodi 'furiju' od 2008., a pod njegovim vodstvom osvojeni su svjetski (2010.) i europski naslov (2012.).

EURO u Francuskoj bit će mu četvrto veliko natjecanje s nacionalnom vrstom poslije čega je najavio odlazak. U razgovoru za goal.com Del Bosque je pričao ponajviše o svojim igračima, no osvrnuo se i na suparnike.

'Češka i Turska natjecale su se u istoj kvalifikacijskoj grupi, skupinu završili na prvom i trećem mjestu. Ali su oboje u tim kvalifikacijama bili bolji od jedne Nizozemske. Hrvatska je odlična momčad, vrlo iskusna s igračima koji dugo godina igraju zajedno. Svi oni igraju u najvećim europskim klubovima i to ih čini vrlo opasnima. Mi nikoga nećemo podcijeniti, nikoga shvatiti olako', rekao je španjolski izbornik koji svoju reprezentaciju vidi u krugu favorita uz Francusku, Njemačku i Portugal.

Cijeli članak pročitajte OVDJE