KRATKO I JASNO

Evo što je izjavio emotivni Dario Šarić o onima koji ne žele igrati za Hrvatsku

12.06.2017 u 20:30

Bionic
Reading

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić govorio je o nastupu na Eurobasketu (31. kolovoza – 13. rujna) te onima koji su otkazali svoj dolazak u reprezentaciju

Hrvatski košarkaški reprezentativci Antonija Sandrić (Mišura) i Dario Šarić posjetili su Osnovnu školu Vidici koju su pohađali te su vježbali sa školarcima u sklopu najave projekta Europski tjedan sporta koji ce se održati u rujnu ove godine.

Košarkaš momčadi Philadephije 76ersa nije mogao izbjeći pitanje o otkazima reprezentaciji uoči predstojećeg Europskog prvenstva kojem su zajednički domaćini Finska, Izrael, Rumunjska i Turska. Naime,  Mario Hezonja i Ante Žižića rekli su 'NE' Hrvatskoj.

  • +6
Dario Šarić i Antonija Sandrić Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

'Stvarno mi je krivo što neki ne žele igrati za reprezentaciju, čini se da nema više tog žara i da smo izgubili kult reprezentacije', rekao je Šarić za HRT i jasno poručio:

'Ali tu smo mi koji ginemo i osjećamo naboj. Razumijem da netko otkaže nastup zbog svoje karijere, ali da je razlog umor to ne razumijem. Što se tiče očekivanja od Eurobasketa, mogu reći da imamo zanos i energiju i da ćemo pokazati da se košarka probudila.'