TO SE MORA DOŽIVJETI

Evo što Janica Kostelić misli o senzacionalnom Filipu Zubčiću, ali i o Novaku Đokoviću

04.03.2020 u 09:06

Bionic
Reading

Najbolju hrvatsku sportašicu svih vremena Janicu Kostelić uspjeh Filipa Zubčića ponukao je da svoju radost podijeli i s hrvatskom javnosti

Filip Zubčić prvi je Hrvat koji se domogao pobjede u veleslalomu, a nedavnim drugim mjestom stigao je na samo 26 bodova zaostatka u lovu na Mali kristalni globus. Osoba koja u svojim vitrinama drži čak 10 globusa raznih veličina ima jednostavno objašnjenje Zubčićeva uspjeha.

'On je veliki radnik i izuzetno je zaigran, što mislim da je super samo je sad malo odrasliji i vjerujem da može tu svoju zaigranu stranu staviti pod kontrolu kad je potrebno. Mislim da treba imati sreće, ako si dovoljno uporan uspjeh je nusproizvod pravilno organiziranog djelovanja', rekal je Janica Kostelić za HRT.

Najljepši nusproizvod u rukama Filipa Zubčića bio bi kristalni globus, a ako netko zna kakav je to osjećaj, onda je to Janica.

'To se ne može opisati, to se mora doživjeti.'

Vjerujemo da će Filip to ubrzo doživjeti, a Janica će pak još pričekati da maleni Oskar naraste kako bi ga podučila tajnama bijelog sporta.

'Mali Oskar još nije bio na skijama. Ima vremena. Neka se dijete zabavlja dječjim radostima koje priliče njegovoj dobi.'

  • +11
Svjetski kup za skijaše, superveleslalom u austrijskom Hinterstoderu Izvor: EPA / Autor: CHRISTIAN BRUNA

Janica ističe kako je super biti majka, da uživa u toj ulozi. A odlična je i Janičina reakcija na želju najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića da se upozna s njom i njezinim bratom. Promptno je snježna kraljica ponudila skijaške lekcije teniskom asu.

'Ja odgovor natrag nisam dobila. Novak je oduvijek meni bio sportaš i osoba po onome što se vidi u javnosti kao pozitivna i šaljiva, a u drugu ruku vrlo ozbiljan u onome čime se bavi tako da bi ga sigurno voljela upoznati.'

Janica Kostelić ističe kako je politička scena ujedinjena, nema tu animoziteta, suparnici na terenu te kako joj politički život ne nedostaje, a cijeli razgovor s Janicom možete poslušati OVDJE.