DAN ODLUKE NA MAXTV-U

Evo prognoza tko ostaje, a tko ispada iz lige!

17.05.2014 u 13:09

Bionic
Reading

Posljednje kolo MAXtv Prve lige donosi šokantnu borbu za opstanak. Temeljem naših anketa, procijenili smo koliko šanse ima koja momčad kako bi izbjegla posljednja dva mjesta. Cijelu borbu pratite na MAXtv-u, u programu Arenasport televizije

Dan odluke na MAXtv-u

Osim na MAXtv-u (Arenasport) posljednje kolo lige možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.


Posljednje kolo MAXtv Prve lige obilježit će borba za opstanak, a u opticaju su četiri kluba; posljednjeplasirani H. Dragovoljac s 29 bodova, te Slaven B., Zadar i Osijek koji imaju svi redom 32 boda.

Od sedam sati nas očekuje rasplet borbe za ostanak u kojoj su četiri kluba; Zadar dočekuje Istru, Osijek dočekuje Hrvatski Dragovoljac, a Rijeka Slaven Belupo. U najtežoj je situaciji Hrvatski Dragovoljac kojem sve osim pobjede u Osijeku znači automatsko ispadanje iz lige. Premda su u katastrofalnoj formi, Zadrani igraju protiv suparnika koji više ne može popraviti ni pogoršati svoj plasman, dok Slaven Belupo ima teško gostovanje protiv Rijeke ali mu može ići na ruku što su Riječani osigurali svoje drugo mjesto i moguće opuštanje nakon osvajanja kupa. Kako u Rijeci igra nemali broj bivših Osječana, to može biti dodatni podstrek za klub s Kantride...

Utakmice koje odlučuju (17.5.)

Zadar - Istra, 19:00, Arenasport 1 - multiprijenos.
Osijek - H. Dragovoljac, 19:00. Arenasport 2.
Rijeka - Slaven Belupo, 19:00, Arenasport 3.
Dinamo - Hajduk, 15:00, Arenasport 3.
Tesktualni prijenos te GOLOVE UŽIVO pratite samo na tportalu!

32 boda a najmanji broj bodova na njihovoj pomoćnoj tablici bi imao Osijek, koji bi u tom slučaju imao tek 11 bodova iz međusobnih susreta zbog čega bi direktno ispao iz natjecanja. Ukoliko žele ostati u ligi, Osječani moraju osvojiti barem bod protiv izravnog konkurenta. Zadru i Slvaven Belupu bi bod bio dovoljan da osiguraju barem razigravanje za ostanak.

>Nakon glasanja naših najboljih analitičara na portalu Tribina.hr, zaključak je poprilično očekivan; većina misli kako će Osijek teškom mukom ipak pobijediti Dragovoljce i tako ostati u elitnom razredu, dok su mišljenja podijeljena po pitanju hoće li ostanak u ligi izboriti Slaven Belupo ili Zadar. Malo tko Dragovoljcima daje šansu, kao i scenariju u kojem bi sve četiri momčadi na kraju imale 32 boda.